SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Värdehuset Höllviken
"Att lämna något bättre än du fann det"

 
Välkommen till Värdehuset
2023-06-19 09:02

Värdehuset i Höllviken strävar efter att revolutionera synen på lärande och välmående för ungdomar i vår gemenskap. Vi tror på potentialen hos varje individ att hitta sin passion och skapa en meningsfull väg i livet. Vi vill utrusta ungdomar med kunskap och verktyg som hjälper dem att växa både personligen och professionellt.

 

Vår filosofi är grundad på kraften i delad kunskap, den transformerande rollen som teknik kan spela i lärandet och betydelsen av kvalitet framför kvantitet. Vi vill erbjuda autentiska, välgrundade kunskapskällor och resurser till alla våra medlemmar.

 

Vi är fast övertygade om att rätt mentala verktyg kan vara livsförändrande. Vi engagerar oss för att ge våra ungdomar de mest effektiva och aktuella strategierna för att hantera utmaningar, utvecklas och att nå framgång.

 

Framför allt ser vi Värdehuset som en plats där ungdomar kan upptäcka, växa och blomstra. Vi strävar efter att vara en trygg hamn och ett stöd, där ungdomar kan känna sig fria att utforska sina intressen, utmana sig själva och hitta sin unika plats i världen.

 

Vår vision för Värdehuset är en plats där ungdomar inte bara lär sig att överleva, utan att verkligen trivas. En plats där de kan hitta sin passion, förstå sitt värde och omfamna en framtid full av obegränsade möjligheter.

 

Sammanfattningsvis bör vi på Värdehuset skapa ett system och en kultur där de bästa idéerna kommer fram, där misstag ses som tillfällen att lära sig, och där ärlighet, transparens och objektivitet värderas högt.

 

Välkommen till Värdehuset - där framtidens ledare växer.

Anmälan medlem / Föreläsningar
AI Coachen
Nyheter från våra lag
Det finns inga nyheter..
 
Våra partners
Våra sponsorer
Stiftelser